Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα λειαντικών για την Ελληνική αγορά.
Διαθέτουμε λειαντικά αναλώσιμα σε στοκ καθώς και μετά από παραγγελία σας.

ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΔΙΣΚΟΙ


fterotoi diskoi_bentalia
Οι Πτερωτοί Δίσκοι ή βεντάλιες (Flap Discs Pegasus), είναι κατάλληλοι για καθάρισμα κολλήσεων. Χρησιμοποιούνται σε εργαλεία χειρός για γυάλισμα μετάλλου ή ανοξείδωτου.

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ – ΛΕΙΑΝΣΗΣ


diskoi kopis -leianss
Οι Δίσκοι κοπής - λείανσης (τροχοί - Cutting discs PEGASUS), είναι κατάλληλοι για μέταλλα και άριστης ποιότητας. Χρησιμοποιούνται για χάλυβα, ανοξείδωτα, αλουμίνιο, πέτρα, κ.ά., σε εργαλεία χειρός ή/και σε εργαλεία σταθερά.

ΝΟΝ WOVEN ΔΙΣΚΟΙ
(surface conditioning)

non_wooven_discs_surface
Φτερωτοί Δίσκοι Non Woven
(surface conditioning discs, PEGASUS)

Για λείανση-καθαρισμό σε ανοξείδωτα, κοβάλτιο, χρώμιο, τιτάνιο κλπ.

ΝΟΝ WOVEN ΔΙΣΚΟΙ
Nylon (clean & strip disc)

non_wooven_clean
Δίσκοι Αποχρωματισμού Nylon
(clean & strip discs, PEGASUS)

Για απομάκρυνση σκουριάς, διόρθωση ή αφαίρεση χρώματος, μεγάλη χρήση στη φανοποιεία, δεν στομώνουν.

ΔΙΣΚΟΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΤΣΕ

pegasus_felt_disc
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ,
A) Δίσκος από φύλλα μάλλινου κετσέ άριστης ποιότητας, σε 115mm x 22,23 mm με fiberglass υπόβαθρο.
B) Δίσκος από συμπαγή μάλλινο κετσέ άριστης ποιότητας, σε 115mm x 22,23 mm με πλαστικό υπόβαθρο.
Εφαρμόζονται μετά από τους non woven φτερωτούς δίσκους σε μέταλλα & ανοξείδωτα, μαζί με λειαντική πάστα. Για τέλειο γυάλισμα σε μέταλλα, έχουν οικονομική τιμή.

SEMIFLEX ΔΙΣΚΟΙ


semiflex diskoi
Semiflex δίσκοι (super fiber discs). Έχουν μεγάλο στρώμα καρβιδίου του πυριτίου εφαρμόζονται για λείανση σκυροδέματος, πέτρας και μαρμάρων.

ΔΙΣΚΟΙ UNITIZED SB


Unitized-non-woven-discs_2
Δίσκος unitized (πεπιεσμένο υλικό nylon non woven ). Δίσκος 2 σε 1. Ιδανικός για γυάλισμα σε λιγότερα βήματα, καθαρισμός ραφών συγκόλλησης μετάλλων, αφαίρεση μικρών φθορών, γρατζουνιάς. Κατάλληλος για χρήση σε ανοξείδωτα μέταλλα, αλουμίνιο(επιδιόρθωση- αφαίρεση φθορών σε ζάντες αλουμινίου) κλπ.

ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΔΙΣΚΟΙ (COMBI)


COMBINATION FLAP DISCS (COMBI)
Δίσκος βεντάλια (φτερωτός δίσκος ανάμεικτος flap). Combination Flap Disc (COMPI). Κατασκευασμένος από φύλλα σμυριδόπανου και non-woven υλικού (2 σε 1) για αφαίρεση συγκολλήσεων και προετοιμασία για γυάλισμα σε λιγότερα βήματα. Ιδανικό για χρήση σε ανοξείδωτο και αλουμίνιο(επιδιορθώσεις σε ζάντες αλουμινίου) κλπ.

ΡΟΛΟ ΣΜΥΡΙΔΟΠΑΝΟ KJ145

rolo KJ145
Ρολό σμυριδόπανο KJ145 μαλακό (flex), γενικής χρήσης (universal), για μέταλλο & ξύλο. Κατάλληλο για τριβεία χειρός, τρίψιμο στο χέρι και παλμικά τριβεία.

ΡΟΛΟ ΣΜΥΡΙΔΟΠΑΝΟ ΚJ185

rolo ΚJ185
Ρολό σμυριδόπανο ΚJ185 μαλακό πανί (superflex), γενικής χρήσης (universal), για λείανση όλων των ειδών ξύλου & μετάλλου. Είναι εύκαμπτο, αλλά υψηλής αντοχής προϊόν, ιδανικό για τρίψιμο καμπύλων επιφανειών. Κατάλληλο για τριβεία χειρός, τρίψιμο στο χέρι και παλμικά τριβεία.

ΡΟΛΟ ΣΜΥΡΙΔΟΠΑΝΟ ΚΧ167

rolo ΚΧ167
Ρολό σμυριδόπανο ΚΧ167 σκληρό πανί, γενικής χρήσης κατάλληλο για τρίψιμο κάθε είδους ξύλου, μέταλλου, κ.ά. Έχει άριστη αντοχή λόγω του σκληρού υφάσματος και λειαίνει ιδανικά τις επιφάνειες. Για τρίψιμο στο χέρι, τριβεία χειρός και παλμικά τριβεία.

ΡΟΛΟ ΣΜΥΡΙΔΟΠΑΝΟ XA945

rolo XA945
Ρολό σμυριδόπανου XA945 ζιρκονίου με σκληρό ύφασμα, ιδανικό για τρίψιμο κάθε είδους μετάλλου ή σκληρού ξύλου όπως ξύλινων δαπέδων ΠΑΡΚΕ (parquet). Χρησιμοποιείται και με μορφή ιμάντα. Έχει άριστη αντοχή και είναι οικονομικό.

Λειαντικά ρολά Non-Woven

leiantika petsetakia
Τα λειαντικά πετσετάκια
(scotch brite) έχουν τέλεια αποτελέσματα για τον καθαρισμό βρώμικων επιφανειών, δημιουργώντας την σωστή επιφάνεια για τις εργασίες βαφής (mat). Ιδανικό για στόκους, αφαίρεση σκουριάς κλπ. Έχουν εφαρμογή σε μέταλλο, ξύλο και φανοποιεία.

ΡΟΛΑ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ

rola-me-sfouggari_2
ΡΟΛΑ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ σμυριδόπανο KJ145 (όχι χαρτί) με λεπτό σφουγγάρι στο πίσω μέρος ! Μας επιτρέπει να πιέζουμε σωστά το προϊόν πάνω στην επιφάνεια που τρίβουμε με αποτέλεσμα να μικραίνει ο κίνδυνος ζημίας στην επιφάνεια τριβής. Εφαρμόζεται σε ξύλινες & μεταλλικές επιφάνειες καθώς επίσης στην φανοποιεία.

Λειαντικά σφουγγάρια

sfougkaria leiansis
Τα Σφουγγαράκια λείανσης χωρίζονται σε δυο βασικές ομάδες Block & Pads Λόγω της ευκαμψίας τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με νερό ή χωρίς νερό, για τρίψιμο επίπεδων και καμπύλων επιφανειών μετάλλου, ξύλου, βερνικιού, κ.ά.

Λειαντικά φύλλα σμυριδόπανου

fulla smiridopanou
Φύλλα σμυριδόπανου (AMA-JF)
Εύκαμπτο και μαλακό πανί. Τα χοντρά νούμερα ενδείκνυνται για επεξεργασία βερνικιού από ξύλινες επιφάνειες. Για τριβεία χειρός η τρίψιμο στο χέρι για την κατεργασία ξύλου και μετάλλων, αφαίρεση σκουριάς καθώς επίσης στην φανοποιεία.

ΣΜΥΡΙΔΟΤΑΙΝΙΕΣ

smiridotainies
Οι Ιμάντες λείανσης είναι κατάλληλοι για κατεργασία ξύλου, μετάλλου, ανοξείδωτου, δέρματος, γυαλιού κ.α. Eφαρμόζονται σε παρκετοποιία, επιπλοποιία, μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, επεξεργαστές δερμάτινων ειδών, κ.ά.

Γαζωμένα πανιά και βούρτσες

pastes leiansis
Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά από στερεά σαπούνια λείανσης. Χρησιμοποιούνται για το φινίρισμα μετάλλων (π.χ.: μπρούτζο, ανοξείδωτο, κ.α). Οι πάστες δουλεύονται πάνω σε βούρτσες από πανί, σιζαλ και χόρτο Tampico που επίσης διαθέτουμε.

VELCRO ΔΙΣΚΟΙ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι Δίσκοι Velcro είναι κατάλληλοι για κατεργασία ξύλου, μετάλλου κ.α. Χρησιμοποιούνται σε εργαλεία χειρός. Βρίσκουν πολλές εφαρμογές επίσης στην φανοποιεία.

ΔΙΣΚΟΙ ΦΙΜΠΕΡ

diskoi_fiber
ΔΙΣΚΟΙ ΦΙΜΠΕΡ (FIBER DISCS).
Ιδανικοί για τρίψιμο μετάλλων, σιδήρου, συγκολλήσεων και γενικά δύσκολων επιφανειών. Οι Fiber δίσκοι, έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν τη σκόνη, απαραίτητο προσόν για αφαίρεση βερνικιού, σκουριάς, συγκολλήσεων, κ.ά.

Λειαντικοί τροχοί για σατινιέρα

ABRASIVE belts & FLAP wheels_1
- Τροχοί λειάνσεως (σβουράκια), με αξονάκι 6mm φτιαγμένοι από σμυριδόπανο ή από SB ή ανάμεικτοι, σε standard διαστάσεις.
- Επίσης μεγαλύτερης διάστασης 120mm x 100mm x 19mm (σβουράκια για σατινιέρα χειρός), φτιαγμένοι και αυτοί από σμυριδόπανο ή από SB ή ανάμεικτοι.