• ΔΙΣΚΟΙ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ (clean & strip discs)
    NON WOVEN NYLON discs (PEGASUS)

ΔΙΣΚΟΙ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ (clean & strip). NYLON DISCS για δραπανο

Εύκαμπτα δισκάκια για χρήση σε δραπανο, ηλεκτρικό η αέρος.
Διατίθενται σε 100mm και 150mm διαμέτρους με 13mm πάχος, σε μωβ - μπλε και μαύρο χρώμα.

ΜΙΚΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ nylon abrasive (quick lock discs, quick change discs, speed fix discs)Διατίθεται σε δίσκους 50mm & 75mm
  • Σε κόκκους χρώματος ΜΩΒ
  • Σε κόκκους χρώματος ΜΠΛΕ
  • Σε κόκκους χρώματος ΜΑΥΡΟΥ
Κωδικός προϊόντος : 1406
Οι δίσκοι αποχρωματισμού (Clean & Strip) PEGASUS κατασκευάζονται με άριστης ποιότητας λειαντικό Non-Woven Nylon υλικό εμποτισμένο με συνδετικές ρητίνες κρατώντας τον λειαντικό κόκκο στη θέση του για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Ιδανικοί για την αφαίρεση χρώματος από μεταλλικές επιφάνειες, απομάκρυνση σκουριάς, καθαρισμό μαυρίσματος από την inox κόλληση, καθαρισμό ενώσεων και ραφών σε εργαλεία χειρός ή γωνιακούς τροχούς. Διατίθενται σε τύπο δίσκου αλλά και για τροχό για την εισχώρηση σε δύσκολες επιφάνειες (π.χ. κάτω από τροχούς, ζάντες αυτοκινήτων, φρένα, κ.ά.), με μεγάλη απήχηση στη φανοποιεία και στις μεταλλοκατασκευές για την αφαίρεση παλαιού χρώματος πριν τη συγκόλληση.

Οι δίσκοι αφαίρεσης παλιού χρώματος PEGASUS διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους και την ποιότητα των υλικών τους, προσφέροντας υψηλή απόδοση αφαίρεσης χρώματος, χωρίς να αυξάνουν θερμοκρασία, με μεγάλη διάρκεια χρήσης και χωρίς να στομώνουν.

Διατίθενται σε τύπο Τ27 (επίπεδο προφίλ), με διάμετρο δίσκου 115mm και για χρήση σε τροχούς σε διάμετρο 75mm και 50mm (δράπανου), αλλά και στη μορφή δίσκων γρήγορης αλλαγής με στρίφωμα.


Κατασκευάζονται βάσει Ευρωπαϊκών προτύπων, με έμφαση στην ασφάλεια και μέγιστη απόδοση. Χρησιμοποιούνται με τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας και σε λιγότερες από τις μέγιστες στροφές RPM.


Non-Woven δίσκοι αποχρωματισμού

Κωδικός Τύπος Διαστάσεις Νούμερο
1406001 T27 115 x 22,23mm Standard
1406002 Disc 100 x 13mm Standard
1406003 QChange 75mm Standard
1406004 QChange 50mm Standard